Återställa ditt konto

Om du inte kan logga in på ditt konto följer du de här stegen:

1. Gå till lösenordsåterställning.
  2. Ange din e-postadress och klicka på SKICKA.
  3. Gå till din e-postinkorg och leta reda på ett e-postmeddelande från oss med ämnet ”Återställ ditt lösenord”.
    Tips: Om du inte hittar det kan du kolla i din skräppostmapp, eller eventuella andra filtrerade mappar (om du t.ex. använder Gmail kan de finnas under fliken Socialt eller Kampanjer).
  4. Klicka på länken Återställ lösenord i e-postmeddelandet. En ny webbsida öppnas.
  5. Ange ditt nya lösenord i båda fälten och klicka på SKICKA.
  6. Gå tillbaka till appen och logga in med den e-postadress du använde för att återställa lösenordet, samt ditt nya lösenord.

Fungerade det inte?

Ditt konto kan vara kopplat till Facebook. I så fall kan du logga in utan att återställa lösenordet.

Gå tillbaka till inloggningsformuläret och välj LOGGA IN MED FACEBOOK.

• Om du inte redan är inloggad på Facebook på enheten loggas du in direkt på Spotify. Klart!
  • Om du inte är inloggad på Facebook på enheten öppnas en ny webbsida så att du kan logga in på Facebook. När du har loggat in på Facebook omdirigeras du automatiskt och loggas in på Spotify.
    Obs! Om du inte kommer ihåg dina Facebook-uppgifter måste du återställa ditt Facebook-konto.

Om du inte vill använda den här inloggningsmetoden kan du i alla fall testa den för att kunna logga in. Sedan kan du koppla ifrån Facebook.

Mer hjälp