Profilbild

Fixa din profil i appen.

Obs! Kontrollera att din bild inte strider mot upphovsrättslagar, varumärkeslagar eller rättigheter för personliga bilder. Kolla in våra riktlinjer för bilder till spellistor.

1. Tryck på Hem och sedan på Inställningar .
  2. Tryck på Visa profil.
  3. Tryck på REDIGERA PROFIL.
    Tips: Du kan även ändra ditt visningsnamn här.
  4. Tryck på ÄNDRA BILD.
  5. Välj den bild du vill använda.

Ta bort profilbild

1. Följ stegen ovan för att ÄNDRA BILD.
  2. Tryck på Ta bort nuvarande bild.
  1. Klicka på ditt användarnamn i det övre högra hörnet av desktop-appen.
  2. Håll muspekaren över din profilbild och klicka på Ändra.
  3. Välj den bild du vill använda.

Ta bort profilbild

1. Följ stegen ovan för att klicka på Ändra på din profilbild.
  2. Klicka på Ta bort

Behöver du hjälp?

Om ditt konto är anslutet till Facebook är din standardbild den profilbild du har på Facebook. Du kan följa stegen ovan för att ändra den.

Du kan koppla ifrån Facebook om du vill ta bort den:

1. Klicka på och sedan Inställningar i det övre högra hörnet av desktop-appen.
  2. Gå till Sociala nätverk och klicka på KOPPLA IFRÅN FACEBOOK

Ändringarna visas snart på ditt konto.

Obs! Om du registrerade dig via Facebook kan du inte koppla ifrån det. Det finns mer information i Spotify och Facebook.

Försök att logga ut och in igen för att förnya anslutningen.

Senast uppdaterad: 23 Mars 2020