Hjälp med Facebook-inloggning

Att ansluta med Facebook innebär att du kan logga in på Spotify med ditt Facebook‑konto.

Du kan även visa ditt namn/din bild från Facebook i appen och enkelt hitta dina vänner på Spotify.

Anslut ditt Spotify-konto till Facebook

Du kan lägga till Facebook som inloggningsmetod på din kontosida.

När du har lagt till det kan du använda Facebook till att logga in på ditt Spotify‑konto.

Kan du inte logga in med Facebook?

Skapa ett Spotify-lösenord för att logga in med din e-postadress i stället.

1. Gå till sidan för återställning av lösenord.
  2. Ange din e‑postadress för Facebook
  3. Kolla i din inkorg om du har fått ett e‑postmeddelande från oss för att återställa lösenordet.

Det betyder att du inte behöver använda Facebook-knappen för att logga in. I stället kan du ange e-postadressen du använder för Facebook och det nya lösenordet.

Skapa ett Spotify-lösenord

Om det inte fungerar kan du få hjälp här.

Koppla ifrån Facebook

Du kan koppla från Facebook genom att ta bort det som en inloggningsmetod.

Logga in för att ta bort en inloggningsmetod