Jag vill använda Spotify utan Facebook

Så här kopplar du bort ditt Spotify-konto från Facebook:

1. Öppna Spotifys desktopapp.
  2. I det övre högra hörnet klickar du på och sedan på Inställningar.
  3. Under Sociala nätverk klickar du på KOPPLA IFRÅN FACEBOOK.

Obs! Det är inte möjligt att utföra de här stegen på en mobil.

Kan du inte se det här alternativet?

Det betyder att du har skapat ditt konto med Facebook, så det går inte att koppla ifrån det.

I så fall måste du byta till ett nytt konto:

1. Om ditt nuvarande konto har en Premium-prenumeration behöver du avsluta den (du kan prenumerera på nytt med ditt nya konto).
    Obs! Om du utnyttjar studentrabatten kommer du inte att kunna tillämpa den på ditt nya konto förrän det har gått tolv månader sedan du registrerade dig för den.
  2. Gå sedan till din kontosida och klicka på LOGGA UT ÖVERALLT längst ned.
  3. Skapa ditt nya konto.
    Obs! Du kan inte ha två konton med samma e-postadress. Om du vill behålla samma e-postadress som är kopplad till ditt gamla konto måste du först stänga ned det gamla kontot.

All den musik och alla de spellistor du sparat finns kvar på det gamla kontot, men du kan spara/skapa dem igen på det nya kontot.