Varför fungerar inte min Premium?

Om du betalar för Premium men inte kan använda Premium-funktionerna (lyssna utan reklam, ladda ned musik för att lyssna offline osv.) kan du testa följande:

• Logga ut från kontot och in igen

Ibland krävs detta för att tvinga fram en synkronisering mellan din enhet och vårt kontosystem

• Kontrollera status för din prenumeration

Gå till din kontosida och bläddra till Din plan

• Kontrollera din betalningsstatus

Om din Spotify-betalning visas som väntande på ditt bankutdrag kanske den inte har genomförts. När du gör en betalning lägger din bank summan åt sidan som ”väntande”. Om betalningen misslyckas upphör den väntande statusen och pengarna återlämnas till dig.

Du hittar mer information i felsökning vid betalning.

• Kontrollera att din Premium-prenumeration inte finns på ett annat konto

Du kanske har loggat in på fel konto. Det är möjligt att skapa flera Spotify-konton, vart och ett med sina egna inloggningsuppgifter, sparad musik och prenumerationsplaner.

Kontrollera om du har några andra konton

Fungerar det fortfarande inte?

• Om du har Premium for Family ska du se till att ägaren inte har tagit bort dig från planen.

• Om din Premium-plan är kopplad till ett annat företag (t.ex. din bredbands-/mobilleverantör eller iTunes) måste du kontrollera med det företaget om prenumerationen fortfarande är aktiv.

Senast uppdaterad: 09 December 2019