Så här loggar du ut

Vill du avsluta? Välj din enhet nedan för att ta reda på hur du loggar ut från appen.

Obs! Du kan även vara inloggad på spotify.com. Härifrån loggar du ut genom att klicka på Profil längst upp till höger på sidan och sedan välja Logga ut.

1. Klicka på  i appens övre högra hörn.
  2. Välj Logga ut.
  1. Klicka på din profil längst ned i menyn till vänster.
  2. Välj LOGGA UT.
  1. Tryck på Hem
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Bläddra längst ned.
  4. Tryck på Logga ut.

Logga ut överallt

Så här loggar du ut från alla webbläsare, datorer, surfplattor och mobila enheter samtidigt:

1. Logga in på din kontosida
  2. Klicka på LOGGA UT ÖVERALLT

Obs! Det här inkluderar inte partnerenheter som Sonos och PlayStation. För att logga ut från (eller koppla från) Spotify på en partnerenhet kan du ta en titt på enhetstillverkarens guide.

Senast uppdaterad: 23 Mars 2020