Hantera aviseringar

Hör om nya releaser, konsertrekommendationer och mer med Spotifys aviseringar.

E-post- och push-aviseringar

Spotify kan hålla dig underrättad med e-postmeddelanden till den e-postadress som är registrerad på ditt konto och skicka push-aviseringar direkt till din mobila enhet.

Logga in på din kontosida och gå till Aviseringsinställningar i menyn till vänster för att hantera dina e-postmeddelanden och push-aviseringar.

Obs! För att kunna ta emot push-aviseringar måste du tillåta aviseringar för Spotify-appen i inställningarna på din mobil.

Avsluta prenumerationen på e-postmeddelanden

Din kontosida ger dig kontroll över dina aviseringsuppdateringar, inklusive e-postmeddelanden, men du kan även ta bort dig själv direkt från e-postlistan genom att klicka på avsluta prenumeration längst ned i ett e-postmeddelande från Spotify.

Sponsrade rekommendationer

Sponsrade rekommendationer gör det lätt för dig att upptäcka ny musik från artister som du gillar direkt i Spotify-appen.

Vill du inte få sponsrade rekommendationer?

För: Premium

Tryck på Läs mer nästa gång du får en avisering. Därifrån kan du stoppa dem för artisten du fick aviseringen från, eller stoppa dem helt.

Senast uppdaterad: 28 November 2019