Meddelandeinställningar

Du kan välja att få meddelanden från oss om nyheter, erbjudanden, konsertrekommendationer, artistuppdateringar och annat.

Vi skickar även säkerhetsuppdateringar för din digitala säkerhet.

E-post- och pushmeddelanden

Spotify kan meddela dig genom att skicka e-postmeddelanden till adressen som är registrerad på ditt konto och med pushmeddelanden till din telefon.

Obs! För att få pushmeddelanden måste du tillåta meddelanden för Spotify-appen i inställningarna på din mobil.

Du kan hantera vilka e-postmeddelanden och pushmeddelanden du får (eller välja att inte få några) på din kontosida.

Logga in för att ändra meddelandeinställningar

Avsluta prenumerationen på e-postmeddelanden

Du kan ta bort dig själv direkt från e-postlistor genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i ett e-postmeddelande från Spotify.

E-postmeddelanden om kontoaktivitet

Vi skickar e-postmeddelanden om kontoaktivitet för att skydda ditt konto. Detta innefattar:

• Nya inloggningar
  • Nya medlemmar i Family eller Duo

Av säkerhetsskäl kan du inte inaktivera dessa e‑postmeddelanden.

Om du ser någon aktivitet som du inte känner igen går du tillkontoövertagningshjälp.

Sponsrade rekommendationer

Sponsrade rekommendationer gör det lätt för dig att upptäcka ny musik från artister som du gillar direkt i Spotify-appen.

Om du inte vill ha dessa trycker du på Läs mer nästa gång du ser det. Därifrån kan du stoppa dem för artisten du fick meddelandet från, eller stoppa dem helt.