Hantera meddelanden

Håll koll!

Se till att du är en av de som först får höra om nya releaser, uppdateringar av spellistor och mycket mer med Spotifys meddelandeuppdateringar.

Vilka typer av meddelanden kan jag få?

• E-postmeddelanden – Spotify ser till att du hänger med genom att skicka ett e-postmeddelande till den adress som är registrerad för ditt konto.
  • Pushmeddelanden – Spotify skickar eller ”pushar” meddelanden direkt till din mobila enhet utan att du behöver vara inloggad i Spotify-appen.

På kontosidan kan du styra vilka meddelanden du får och hur:

1. Logga in på din kontosida från vår webbplats.
  2. Klicka på Meddelandeinställningar
  3. Markera eller avmarkera alternativen för meddelanden.
  4. Klicka på SPARA

Obs! Om du vill få pushmeddelanden behöver du kontrollera att din mobila enhet är inställd för att ta emot dem.

Avsluta prenumeration på e-postmeddelanden

Vi älskar att ge musikfans info om det senaste. Musik är ju ändå det vi sysslar med!

Din kontosida ger dig full kontroll över dina meddelandeuppdateringar. Men du kan också ta bort dig själv från e-postlistan genom att klicka på avsluta prenumeration längst ned i e-postmeddelandena från Spotify.

Information på ditt sätt!

Senast uppdaterad: 19 September 2018