Kontakta oss

Obs! Vi erbjuder inte telefonsupport, utan satsar istället fullt på andra hjälpkanaler. Med onlinesupport kan vi skicka och ta emot länkar och skärmdumpar och det hjälper oss att svara på frågor och lösa problem mer effektivt.

Visste du detta?

Du kan logga in på din kontosida för att göra följande:

• Avsluta en prenumeration.
  • Ändra din personliga information.
  • Granska dina sekretessinställningar.
  • Lösa in ett presentkort.

Eller få lite hjälp från vår supportwebbplats:

Besök Communityt

Spotify Community hjälper tusentals Spotify-fans varandra och delar med sig av sina idéer.

Publicera en fråga eller se om den redan blivit besvarad. Kolla in den här guiden för att komma igång.

Tips: De mest kunniga experterna bland Spotify-användarna i Communityt kallas Rock Stars. Du kan även twittra till våra Rock Stars @AskRockStars

Senast uppdaterad: 22 November 2018