Landsinställningar

Om du lämnar landet kan du ta Spotify med dig!

Premium

Om du har Premium kan du resa vart som helst utan att behöva ändra land.

Om du flyttar till ett annat land permanent måste du uppdatera din betalningsmetod till en som utfärdats i ditt nya land:

1. Logga in på din kontosida
  2. Gå till Din plan och klicka på UPPDATERA bredvid din betalningsmetod.
  3. Ange en ny betalningsmetod som har utfärdats i ditt nya land.

Ändringarna börjar gälla från nästa faktureringsdatum.

Spotify Free

Om du har Spotify Free kan du använda Spotify i ett annat land i upp till 14 dagar.

Om du vill fortsätta lyssna efter 14 dagar kan du ändra dina landsinställningar:

1. Logga in på din kontosida
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL
  3. Bläddra ner till Land och välj det nya landet från listrutan.
    Obs! Ditt nya land visas bara när du faktiskt befinner dig i det.
  4. Klicka på SPARA PROFIL.

Du kan också uppgradera till Premium för att lyssna på all musik så länge du vill utan att behöva ändra landsinställningar.

Senast uppdaterad: 12 Mars 2020