Hitta användarnamn i cacheminnet

Har du glömt ditt användarnamn för Spotify? Ingen fara! Om du använt Spotify på Mac, PC eller Android hittar du det i informationen som sparats på din enhet.

Välj din enhet nedan för att se hur.

På Mac:

1. Öppna Finder på din Mac.
  2. Klicka på > Bibliotek i menyraden. (Du kanske måste hålla ned Alt-tangenten om du inte kan se Bibliotek.)
  3. Öppna Application Support (Programsupport) > Spotify > Användare
  4. Alla användarnamn som du har loggat in med på enheten visas i den här mappen.

På Windows:

1. I det nedre vänstra hörnet av startskärmen klickar du på Start-ikonen > Utforskaren > Den här datorn.
  2. Öppna C: > Användare > Din dators användarnamn > Appdata
    Obs! Om du inte hittar Appdata öppnar du startmenyn och skriver in Kör i sökfältet. Välj Kör, skriv in appdata och tryck på Retur.
  3. Öppna Lokal > Spotify > Användare.
  4. Alla användarnamn som du har loggat in med på enheten visas i den här mappen.

På Android

1. Anslut telefonen till en dator med en USB-kabel.
  2. Bland filerna på din dator letar du reda på och öppnar Android > data > com.spotify.music > filer > spotifycache > användare.
  3. Alla användarnamn som du har loggat in med på enheten visas i den här mappen.

Obs! Du kan inte bläddra i mapparna med din Android-telefon om du inte ansluter den till en dator, men det finns appar tillgängliga som låter dig göra det.