Användarnamn och visningsnamn

Ditt användarnamn

Ditt användarnamn är avsett för att identifiera dig på Spotify, så du kan inte ändra det. Men du behöver inte komma ihåg det för att logga in – använd din e-postadress och lösenord eller Facebook.

Lägga till eller ändra ett visningsnamn

Ett visningsnamn ersätter användarnamnet där det visas på din profil, i appen, i spellistor och i Vänaktivitet.

För: Mobil och surfplatta

1. Tryck på Hem och sedan på Inställningar .
  2. Tryck på Visa profil.
  3. Tryck på REDIGERA PROFIL.
  4. Tryck på ditt visningsnamn för att ändra det.
    Tips: Du kan även lägga till eller ändra din profilbild här.
  5. Tryck på Spara.

Obs! Du kan också ansluta till Facebook för att visa ditt Facebook-namn. Om du lägger till ett Spotify-visningsnamn visas det i stället för ditt Facebook-namn.

Senast uppdaterad: 12 Mars 2020