Ändra användarnamn

Du kan inte ändra ditt användarnamn men klicka på ett av alternativen nedan för en alternativ lösning.

Du behöver inte oroa dig om du inte kommer ihåg ditt användarnamn! Du behöver inte komma ihåg det för att logga in. Du kan logga in genom att bara ange lösenordet och mejladressen som är kopplat till ditt konto.

Om du inte kommer ihåg din mejladress kan du prova ett av följande:

• Ange alla mejladresser du använder i vårt formulär för återställning av lösenord. Om det finns ett konto anslutet till din mejladress ser du ett meddelande om saken.
  • Kolla i dina inkorgar, inklusive skräppostmappar, för att se om du hittar några mejl från Spotify. I så fall är det troligt att du har ett konto du kan logga in med som är kopplat till den mejladressen.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du återställa det. Du anger bara din mejladress eller ditt användarnamn i återställningsformuläret för lösenord så skickar vi dig ett mejl med en länk för att återställa ditt lösenord.

Om du vill ha en profil med ett annat namn kan du skapa ett nytt konto. När du registrerar dig kan du skapa ett profilnamn som du vill använda.

Observera att om du väljer att skapa ett nytt konto och redan har studentrabatten så kommer du inte att kunna tillämpa den på ditt nya konto förrän det har gått 12 månader sedan du registrerade dig för den.

Obs! Det är inte möjligt att logga in med ett profilnamn.

I och med att vi försöker förbättra helhetsupplevelsen av Spotify genererar vi nu användarnamn automatiskt och därför består de av slumpmässiga siffror och bokstäver.

Du behöver inte komma ihåg användarnamnet för att logga in. Du kan logga in genom att bara ange lösenordet och mejladressen som är kopplat till ditt konto.

Under registreringen kan du personanpassa ditt konto genom att skapa ett profilnamn som visas i appen. Det finns inga begränsningar för profilnamn, så du kan välja vilket du vill :)

Obs! Det är inte möjligt att logga in med ett profilnamn.