Kontot används någon annanstans

Om du ser ett meddelande om att ditt konto används någon annanstans kanske du har försökt spela upp från mer än en enhet. Du behöver bara välja den enhet som du använder för tillfället.

Tips: Om du vill spela upp från en enhet till en annan, som till exempel en högtalare eller tv, kan du kolla in Spotify Connect.

Jag känner inte igen en av de enheter som använder mitt konto

Du kanske har glömt att logga ut från ditt konto på någon annans enhet. Om du inte har tillgång till den behöver du be enhetens ägare att logga ut från ditt konto. Du kan också genomföra en fjärrutloggning från din kontosida  och ändra ditt lösenord för utökad säkerhet.

Obs! Av licensieringsskäl är det inte möjligt att lyssna via samma konto på mer än en enhet i taget. Vi rekommenderar att du aldrig delar dina kontouppgifter med någon annan.

Om du oroar dig för att någon annan har tagit över ditt konto kan du få hjälp här.

Senast uppdaterad 15 Augusti, 2018