Spotify och Facebook

Med Spotify och Facebook kan du enkelt hitta och följa dina Facebook-vänner på Spotify.

Skapa ditt Spotify-konto med Facebook eller anslut ett befintligt konto genom att följa stegen nedan.

Kom igång

Välj din enhet nedan för att länka ditt Spotify-konto med Facebook:

1. Klicka på  i appens övre högra hörn.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Under Sociala nätverk bläddrar du ned till FACEBOOK och klickar på ANSLUT TILL FACEBOOK.
  4. Ange dina inloggningsuppgifter för Facebook och klicka på Logga in.

Så här kopplar du ifrån

På samma skärm klickar du på KOPPLA IFRÅN FACEBOOK

Obs! Om ditt konto skapades med Facebook kan du inte koppla ifrån det. Gå till Jag vill använda Spotify utan Facebook om du vill veta mer.

1. Tryck på Hem .
    Har du Premium? Tryck på Ditt bibliotek
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Välj Sociala nätverk.
  4. Under FACEBOOK trycker du på Anslut till Facebook …
  5. Ange dina inloggningsuppgifter för Facebook och tryck på Logga in.

Så här kopplar du ifrån

Detta går bara att göra i desktopappen. Gå till en dator och följ dessa steg:

1. Längst upp till höger klickar du på  > Inställningar.
  2. Under Sociala nätverk bläddrar du ned till FACEBOOK och klickar på KOPPLA IFRÅN FACEBOOK.

Funkade det inte?

Du kanske redan har länkat din Facebook till ett annat Spotify-konto. Kolla in vår guide för att hitta övriga konton.

Jag länkade fel Facebook-konto

Oroa dig inte! Se till att du har tillgång till en dator och följ de här stegen för att fixa det:

1. Öppna Spotifys desktopapp.
  2. Klicka på  i appens övre högra hörn.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Sociala nätverk klickar du på KOPPLA IFRÅN FACEBOOK.
  5. Klicka på ANSLUT TILL FACEBOOK.
  6. Ange dina inloggningsuppgifter för Facebook och klicka på Logga in.

Obs! Det kan ta upp till 24 timmar innan ändringarna visas.

Senast uppdaterad 12 Juli, 2018