Profilbild

Gör din Spotify-bild perfekt!

Du kan när som helst ändra din profilbild på Spotify.

1. Klicka på ditt Spotify-användarnamn i det övre högra hörnet på desktop-appen.
  2. Håll muspekaren över din nuvarande profilbild och klicka på Ändra.
  3. Välj den bild du vill använda (i .jpeg-format med en maximal filstorlek på 4 MB).

Obs! Kontrollera att din bild inte strider mot upphovsrättslagar, varumärkeslagar eller rättigheter för personliga bilder. Ytterligare information finns i våra riktlinjer för bilder till spellistor

Ta bort bilden

1. Håll muspekaren över din nuvarande profilbild och klicka på Ändra.
  2. Klicka på Ta bort

Ser du inte alternativet för borttagning?

Om du har kopplat ditt Spotify-konto till Facebook är din standardprofilbild den profilbild du har på Facebook. Du kan antingen följa stegen ovan för att ändra din profilbild eller koppla ifrån Facebook för att ta bort den helt och hållet:

1. Längst upp till höger klickar du på Inställningar.
  2. Under Sociala nätverkklickar du på KOPPLA IFRÅN FACEBOOK

Ändringarna visas snart på ditt konto.Obs! Om du har skapat ditt konto via Facebook kan du inte ta bort din Facebook-profil. För ytterligare information, se Jag vill använda Spotify utan Facebook.