Lands- eller regionsinställningar

Landet eller regionen för ditt Spotify‑konto baseras på var du befann dig när du registrerade dig.

Du kan ändra det, men du kanske inte behöver göra det om du har Premium.

Har du Premium?

Du kan resa vart som helst utan att behöva ändra dina kontoinställningar.

Om du fortfarande vill ändra ditt land eller din region måste du uppdatera ditt betalningssätt till ett som utfärdats där:

1. Logga in på din kontosida.
  2. Under Konto klickar du på Uppdatera bredvid ditt betalningssätt.
  3. Ange ett nytt betalningssätt som utfärdats i ditt nya land eller din nya region.

Ändringarna börjar gälla från nästa faktureringsdatum.

Har du inte Premium?

Du kan använda Spotify i ett annat land eller en annan region i upp till 14 dagar.

Om du vill använda det längre än 14 dagar ändrar du dina kontoinställningar:

1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL.
  3. Bläddra ner till Land eller region och välj den nya platsen från listrutan.
    Obs! Ditt nya land eller din nya region visas bara när du faktiskt befinner dig där.
  4. Klicka på SPARA PROFIL.

Obs! Om du skapade ditt konto med Facebook eller Apple måste du även ändra dina lands‑ eller regionsinställningar på de tjänsterna.