Landsinställningar

Om du lämnar landet kan du ta Spotify med dig!

Premium

Om du har Premium kan du använda Spotify var du än är i världen, hur länge du vill. Men om du flyttar till ett annat land permanent måste du uppdatera landsinställningarna och ändra din betalningsmetod till en som utfärdats i ditt nya land.

1. Avsluta din prenumeration.
  2. Vänta tills ditt konto återgår till den reklambaserade gratistjänsten i slutet av din pågående faktureringsperiod.
  3. Logga in på din kontosida
  4. Klicka på REDIGERA PROFIL
  5. Bläddra ner till Land och välj det nya landet från listrutan.
    Obs! Ditt nya land visas bara då du verkligen befinner dig i det.
  6. Klicka på SPARA PROFIL.
  7. Prenumerera på Premium på nytt med hjälp av ett betalningssätt som utfärdats i ditt nya land.

Spotify

Om du använder vår reklambaserade gratistjänst kan du använda Spotify i ett annat land i upp till 14 dagar.

Så här ändrar du landsinställningarna:

1. Logga in på din kontosida
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL
  3. Bläddra ner till Land och välj det nya landet från listrutan.
    Obs! Ditt nya land visas bara då du verkligen befinner dig i det.
  4. Klicka på SPARA PROFIL.

Du kan också uppgradera till Premium för att lyssna på all musik så länge du vill utan att behöva ändra landsinställningar.

Senast uppdaterad: 18 September 2018