Landsinställningar

Om du lämnar landet kan du ta Spotify med dig!

Spotify Free

Om du använder Free-tjänsten kan du använda Spotify i ett annat land upp till 14 dagar på grund av licensieringsskäl.

Så här ändrar du landsinställningarna:

1. Logga in på kontosidan
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL
  3. Bläddra ner till Land och välj det nya landet från den nedrullningsbara listan.
    Obs! Ditt nya land visas bara på den här listan då du verkligen befinner dig i det.
  4. Klicka på SPARA PROFIL.

Obs! Musikens tillgänglighet skiljer sig mellan olika länder.

Du kan också uppgradera till Premium för att lyssna på all musik så länge du vill utan att behöva ändra landsinställningar.

Spotify Premium

Om du har Premium kan du använda Spotify var du än är i världen, hur länge du vill.

Om du flyttar permanent till ett annat land behöver du uppdatera ditt konto. Här är våra anvisningar för hur du gör det, uppdelade efter prenumerationstyp.

Obs! Av licensieringsskäl måste du uppdatera din betalningsmetod till en som utfärdats i ditt nya land.

1. Logga in på din kontosida.
  2. Välj Prenumeration i menyn till vänster.
  3. Klicka på UPPDATERA.
  4. Ange din betalningsinformation. Se till att det är en metod som utfärdats i ditt nya land. Du ombeds sedan att ändra kontots landsinställningar.
  5. Dina inställningar kommer att ändras till det nya landet vid nästa betalningsdatum.

Obs! Musikens tillgänglighet skiljer sig mellan olika länder.

Obs! Musikens tillgänglighet skiljer sig mellan olika länder.

1. Kontakta företaget för att avsluta din befintliga prenumeration.
    Obs! Spotify kan inte hjälpa dig med detta eftersom det är det andra företaget som sköter din prenumeration och dina betalningar.
  2. Vänta tills ditt konto återgår till Free-tjänsten i slutet av din nuvarande faktureringscykel.
  3. Logga in på kontosidan
  4. Klicka på REDIGERA PROFIL
  5. Bläddra ner till Land och välj det nya landet från den nedrullningsbara listan.
    Obs! Ditt nya land visas bara på den här listan då du verkligen befinner dig i det.
  6. Klicka på SPARA PROFIL.

Då var det klart! När du valt vilket land du vill flytta kontot till förnyar du din Premium-prenumeration.

Obs! Landet för betalningsmetoden måste stämma överens med landet i din Spotify-profil så att vi kan verifiera din plats.