Redigera din profil

Ta kontroll över din Spotify-identitet! Se nedan hur du redigerar din offentliga profil och de personliga uppgifter som du registrerar hos oss.

Tips: Undrar du vem som kan se vad? Kolla in information du delar på Spotify för en genomgång över var din information syns och hur du justerar dina sekretessinställningar.

Redigera din offentliga profil

Var är min musik?

Du kan ha en personlig samling låtar, album, videos, podcasts och radiostationer i Din musik/Ditt bibliotek. Bara dina offentliga spellistor, senast spelade musik och artisterna du följer syns på din offentliga profil.

Redigera din personliga information

din kontosida kan du redigera ett antal olika personliga detaljer som du registrerar med oss, såsom:

• E-postadress
  • Födelsedatum
  • Kön
  • Postnummer
  • Land
  • Lösenord
  • Inställningar för meddelanden

Tips: Din kontosida är ett praktiskt ställe att hantera alla aspekter av ditt konto, inte bara dina personliga detaljer. Du kan se eller redigera din prenumerationsstatus, se dina kvitton, rädda raderade spellistor, hantera appar från andra tjänster du anslutit till ditt Spotify-konto och mycket mer!

Hur ändrar jag adressen för min Premium for Family-plan?

För information om din adress och Spotify for Family ska du kolla in det här.