Ändra användarnamn

Du kan inte ändra ditt användarnamn, men du kan klicka på ett av alternativen nedan för en alternativ lösning.

Du behöver inte oroa dig om du inte kommer ihåg ditt användarnamn! Du behöver det inte för att logga in. Du kan logga in genom att bara ange det lösenord och den e-postadress som är kopplat till ditt konto.

Om du inte kommer ihåg din e-postadress kan du prova följande:

• Ange alla mejladresser du använder i vårt formulär för återställning av lösenord. Om det finns ett konto anslutet till din e-postadress ser du ett meddelande som anger det.
  • Kolla i dina inkorgar, inklusive skräppostmappar, för att se om du hittar några meddelanden från Spotify. I så fall är det troligt att du har ett konto du kan logga in med som är kopplat till den e-postadressen.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du återställa det. Du anger bara din e-postadress eller ditt användarnamn i återställningsformuläret för lösenord, så skickar vi dig ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord.

Om du vill ha en profil med ett annat namn kan du skapa ett nytt konto. När du registrerar dig kan du skapa ett profilnamn som du vill använda.

Observera att om du väljer att skapa ett nytt konto och redan har studentrabatten så kommer du inte att kunna tillämpa den på ditt nya konto förrän det har gått tolv månader sedan du registrerade dig för den.

Obs! Det är inte möjligt att logga in med ett profilnamn.

I och med att vi försöker förbättra helhetsupplevelsen av Spotify genererar vi nu användarnamn automatiskt och därför består de av slumpmässiga siffror och bokstäver.

Du behöver inte komma ihåg användarnamnet för att logga in. Du kan logga in genom att bara ange det lösenord och den e-postadress som är kopplade till ditt konto.

Under registreringen kan du personanpassa ditt konto genom att skapa ett profilnamn som visas i appen. Det finns inga begränsningar för profilnamn, så du kan välja vilket du vill :)

Obs! Det är inte möjligt att logga in med ett profilnamn.

Du kan behöva logga ut och in igen för att återupprätta anslutningen till Facebook och få ditt visningsnamn att synas igen.

Senast uppdaterad 31 Juli, 2018