Användarnamn och visningsnamn

Ditt användarnamn

Ditt användarnamn är avsett för att identifiera dig på Spotify och du kan därför inte ändra det.

Du behöver inte ditt användarnamn för att logga in. Använd i stället din e-postadress och ditt lösenord eller logga in med samma metod som när du registrerade dig, t.ex. Facebook, Apple eller ditt telefonnummer.

Ditt visningsnamn

Ett visningsnamn ersätter användarnamnet när det visas i din profil, appen och spellistor.

Obs! Du kan inte använda ditt visningsnamn för att logga in.

Ändra ditt visningsnamn

Obs! Du kan också ansluta till Facebook för att visa ditt Facebook-namn. Om du lägger till ett Spotify-visningsnamn visas det i stället för ditt Facebook-namn.