Ändra e-postadress

1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL.
  3. Under E-postskriver du in din nya mejladress.
  4. Bekräfta ditt lösenord.
  5. Klicka på SPARA PROFIL.

Klart! Ett bekräftelsemeddelande med ändringarna skickas till både den gamla och nya e-postadressen.

Används mejladressen redan?

Vi tillåter bara ett Spotify-konto per mejladress. Om du ser det här felmeddelandet har du redan ett konto med den mejladress du angett.

Så här kommer du åt det befintliga kontot:

1. Logga ut.
  2. Ange mejladressen i vårt formulär för återställning av lösenord.

Sedan får du ett mejl med instruktioner om hur du återställer lösenordet.