Ändra e-postadress

1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL.
  3. Under E-post skriver du in din nya mejladress.
  4. Bekräfta ditt lösenord.
  5. Klicka på SPARA PROFIL.

Klart! Ett bekräftelsemeddelande med ändringarna skickas till både den gamla och nya e-postadressen.

Om du inte kan ändra din e-postadress beror det förmodligen på att du registrerade dig via Facebook. Det innebär att Spotify registrerade e-postadressen som är kopplad till ditt Facebook-konto och då kan du inte ändra den med Spotify.

För att ändra din e-postadress med Spotify rekommenderar vi att du skapar ett nytt konto utan Facebook. Du hittar mer information i Jag vill använda Spotify utan Facebook

Vi tillåter bara ett Spotify-konto per e-postadress. Om du ser det här felmeddelandet har du redan ett konto med den e-postadress du angett.

Så här kommer du åt det befintliga kontot:

1. Logga ut.
  2. Ange e-postadressen i vårt formulär för återställning av lösenord.

Sedan får du ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du återställer lösenordet.

Senast uppdaterad 12 Juli, 2018