Så här loggar du ut

Välj din enhet nedan för att ta reda på hur du loggar ut från appen.

Logga ut överallt

Så här gör du för att logga ut från alla enheter och webbsidor samtidigt:

1. Logga in på din kontosida.
  2. Under Säkerhet och integritetväljer du Logga ut överallt.
  3. Klicka på Logga ut överallt.

Obs! Detta omfattar inte partnerenheter (t.ex. högtalare, spelkonsoler och tv:ar), så för dem måste du gå till din appsida och välja TA BORT ÅTKOMST.