Prywatność playlist

Możesz wybrać, które playlisty są widocznie na Twoim profilu.

W przypadku playlist, które nie są widoczne na Twoim profilu, pamiętaj, że:

  • Jeśli je udostępnisz, odbiorcy mogą je odtwarzać, obserwować i udostępniać innym.
  • Mogą być one widoczne na profilach obserwujących playlisty.
  • Jeśli playlista jest współtworzona, każdy z odbiorców może ją edytować.

Wybierz urządzenie, aby zobaczyć instrukcję dodawania playlist na profilu lub usuwania ich.

Domyślnie ukrywaj nowe playlisty

Tworzone przez Ciebie playlisty są domyślnie wyświetlane na Twoim profilu, ale w każdej chwili możesz to zmienić.

Uwaga: Możesz zmienić domyślne ustawienia tylko w aplikacji na komputerze, ale mają one zastosowanie na wszystkich urządzeniach.

  1. W aplikacji na komputerze kliknij Ikona strzałki w dółu góry i wybierz Ustawienia.
  2. Wybierz Społecznościowe, a następnie włącz lub wyłącz opcję Upubliczniaj moje nowe playlisty.

Pobierz aplikację na komputer

Udostępniaj prywatne playlisty

Dotyczy: urządzenia mobilne

Wykonaj poniższe czynności, aby udostępnić prywatną playlistę znajomym.

  1. Dotknij Ikona 3 kropek pionowo (iOS) lub Ikona 3 kropek poziomo(Android) na górze playlisty.
  2. Wybierz opcję Udostępnij. Możesz udostępniać:
  • w mediach społecznościowych i aplikacjach,
  • kopiując link,

Uwaga: udostępniony link jest aktywny przez 24 godziny.

Ostatnia aktualizacja 15 marzec, 2022

Czy ten artykuł był pomocny?