Współtworzone playlisty

Oznacz playlistę jako Współtworzoną, a znajomi będą mogli dodawać do niej utwory, usuwać je i zmieniać ich kolejność.

Dodawaj współtwórców prywatnych playlist

Usuwaj współtwórców

Podobne artykuły

Czy ten artykuł był pomocny?