Spotify i Facebook

Mając konta w serwisach Spotify i Facebook, możesz łatwo znaleźć i obserwować znajomych z Facebooka w Spotify.

Załóż konto Spotify przez Facebooka lub połącz z Facebookiem już istniejące konto, postępując zgodnie z poniższymi wskazówkami.

Rozpocznij

Aby połączyć swoje konto z kontem na Facebooku, wybierz urządzenie z poniższej listy:

  1. Kliknij  w prawym górnym rogu aplikacji.
  2. Kliknij Ustawienia.
  3. W sekcji SPOŁECZNOŚCIOWEprzewiń w dół do pozycji FACEBOOKi kliknij opcję POŁĄCZ Z FACEBOOKIEM.
  4. Wprowadź dane logowania do Facebooka, a następnie kliknij opcję Zaloguj się.

Aby się rozłączyć

W obszarze Społecznościowe kliknij opcję ROZŁĄCZ SIĘ Z FACEBOOKIEM

Pamiętaj: jeśli konto zostało utworzone za pomocą Facebooka, nie można go rozłączyć. Aby uzyskać więcej informacji, przejdź do sekcji Chcę korzystać z serwisu Spotify bez połączenia z Facebookiem

  1. Dotknij Home .
    Masz Premium? Dotknij Biblioteka
  2. Dotknij Ustawienia .
  3. Wybierz pozycję Społecznościowe.
  4. W sekcji FACEBOOK dotknij opcji POŁĄCZ Z FACEBOOKIEM… 
  5. Wprowadź dane logowania do Facebooka, a następnie dotknij opcji Zaloguj się.

Aby się rozłączyć

Jest to możliwe tylko w aplikacji na komputerze. Przejdź do komputera i wykonaj następujące czynności:

  1. W prawym górnym rogu, kliknij  > Ustawienia.
  2. W sekcji SPOŁECZNOŚCIOWEprzewiń w dół do pozycji FACEBOOKi kliknij opcję ROZŁĄCZ SIĘ Z FACEBOOKIEM.

Nie udało się?

Całkiem możliwe, że konto na Facebooku zostało już połączone z innym kontem Spotify. Więcej informacji znajdziesz w naszym przewodniku pomagającym znaleźć inne konta.

Podłączyłem(-am) złe konto na Facebooku.

Nie martw się! Usiądź do komputera i postępuj zgodnie ze wskazówkami.

  1. Uruchom aplikację Spotify na komputerze.
  2. Kliknij  w prawym górnym rogu aplikacji.
  3. Kliknij Ustawienia.
  4. W sekcji Społecznościowe kliknij opcję ROZŁĄCZ SIĘ Z FACEBOOKIEM.
  5. Kliknij przycisk POŁĄCZ SIĘ Z FACEBOOKIEM.
  6. Wprowadź prawidłowe dane logowania do Facebooka, a następnie kliknij opcję Zaloguj się.

Uwaga: aktualizacja zmian może potrwać 24 godziny.

Ostatnia aktualizacja 12 lipca, 2018