Mangler musikk eller podkaster

Vi har ikke all verdens musikk og podkaster på Spotify, og det vi har, varierer over tid og mellom land. Alt avhenger av tillatelser fra rettighetsinnehaverne.

Vi legger til nytt innhold hver dag, så hvis du ikke finner noe, kan det snart dukke opp (eller dukke opp igjen).

Mangler du noe fra Ditt bibliotek?

Hvis du er på mobil, kan du sjekke at du ikke ved et uhell har skjult noe med et filter. Dra skjermen ned for å se filtrene dine.

Hvis ikke, kan det hende du har det på en annen konto. Prøv å logge ut og inn igjen med forskjellig påloggingsinformasjon.

Hvis du fortsatt ikke finner det du leter etter, er det kanskje ikke lagret riktig. Bruk Søk for å finne og lagre det.

Hvis du tror at noen har fått tilgang til kontoen din, kan du se Tror du at kontoen din er blitt hacket?