Lagringsinformasjon

Spotify bruker enhetsminnet til å:

• Lagre deler av musikk og podkaster som nettleserdata, slik at den kan spilles av uten etterslep
  • lagre nedlastet musikk og podkaster for å spille av offline

Vi anbefaler å ha minst 1 GB ledig minne på enheten din til Spotify.

Administrer minnebruk

For å frigjøre plass eller løse vanlige problemer kan du tømme nettleserdata eller administrere hvor nedlastingene dine skal lagres.