Eksplisitt innhold

Spotify inkluderer eksplisitt innhold fordi vi tilbyr den slik artisten ønsker at den skal bli lyttet til.

Se etter EXPLICIT - eller E -merker på utgivelser.

Merk: Vi merker eksplisitt innhold, avhengig av informasjon vi mottar fra rettighetsinnehaverne.

Hvis du vil rapportere en låt, podkast eller lydbok som ikke er merket på riktig måte, kan du kontakte oss.

Filtrer eksplisitt innhold

Velg enheten din for å tillate eller blokkere alt med merker for eksplisitt innhold.

Når eksplisitt innhold er slått av, blir alt som er merket som eksplisitt nedtonet. Du kan ikke spille det av, og det hoppes automatisk over.

Merk:Hvis du bruker Spotify Connect til å styre en annen enhet, gjelder endringer i innstillingene for eksplisitt innhold når du spiller av noe neste gang.

Eksplisitt-filter for Premium Family

Hvis du administrerer et Premium Family-abonnement, kan du tillate eller blokkere hva som helst merket med eksplisitt innhold for andre medlemmer av abonnementet.

1. Logg på Premium Family-siden din.
  2. Klikk på medlemmet du vil blokkere innhold for.
  3. Slå på eller av Fjern eksplisitt innhold.

Slik finner du rene versjoner

Du kan se etter rene versjoner av hva som helst med et merke for eksplisitt innhold.

Merk: Noen eksplisitte utgivelser har kanskje ikke en ren versjon.