Hjelp til nettspiller

Spill Spotify komfortabelt fra nettleseren din på nettspilleren vår.

Gå til nettspilleren

Støttede nettlesere

Velg enheten din for å se etter nettlesere som er kompatible med nettspilleren.

Virker det ikke?

• Sørg for at nettleseren din er oppdatert. Sjekk og oppdater den i nettleserens hjelpeseksjon.
  • Prøv å åpne nettspilleren i et privat-/inkognitovindu.
  • Noen delte eller offentlige nettverk (f.eks. skoler/arbeid/kontor) begrenser tilgangen til visse tjenester. Du kan kontakte de som er ansvarlige for å administrere nettverket for mer informasjon.

Hvis det fortsatt ikke fungerer, prøv å lytte på skrivebordsappen i stedet.

Feilmeldingen «Avspilling av beskyttet innhold er ikke aktivert»

Hvis du ser denne meldingen (eller lignende), må du aktivere Widevine-plugin eller laste ned en mediepakke.

Merk: Aktivering av plugin krever ingen nedlasting og kompromitterer ikke sikkerheten din på nettet.

Velg nettleser for å finne ut hvordan du aktiverer nettspilleren.