Lag spillelister

Lag en spilleliste for kjæledyret ditt, en biltur, en treningsøkt … Hva som helst!

Velg enheten din for å finne ut hvordan du lager, redigerer og sletter spillelister.

Trenger du litt inspirasjon?

Anbefalte låter nederst på hver spilleliste du lager. Den foreslår låter basert på det du allerede har lagt til, og tittelen på spillelisten.

Foreslåtte låter

For: Gratis Spotify på mobil og nettbrett

Vi foreslår spor og artister når du oppretter og redigerer spillelistene dine. Jo mer du lytter, desto bedre blir anbefalingene.

Hvis du har færre enn 15 låter i Likte låter-spillelistene dine, gir vi deg ekstra låter basert på hva vi tror du vil like. Du kan erstatte dem ved å legge til flere låter selv, bare trykk på Legg til og lagre på alt du vil lagre.