Nå spilles

Kontroller hva som spilles av med Nå spilles.

På skrivebordet kan du se i mer detalj hva som spilles av i Nå spilles-visningen.

Du kan spille av, sette på pause og hoppe over spor som standard. I tillegg kan du:

Funksjon

Dette gjør den

Lagre Legg til og lagre

Lagrer en låt eller episode i spillelistene for Likte låter eller Episodene dine i biblioteket ditt.

Lagret Lagrede podkastepisoder

Innhold eller låter som er lagret i hvilken som helst av spillelistene dine, inkludert Likte låter eller Episodene dine i Ditt bibliotek.

Tips: Trykk for å legge til den lagrede låten eller episoden i en annen spilleliste.

Shuffle Shuffle

Bland rekkefølgen på det som spilles.

Gjenta album, spilleliste eller låt Gjenta

Når den slutter, begynner den igjen!

Velg to ganger for å gjenta en låt.

Spill av kø Spill av kø

Se og kontroller hva som skal spilles av.

Spotify Connect Koble til en enhet

Spill til en annen enhet.