Sorter og filtrer

Sorter og filtrer for å se lister over musikk og podkaster bedre.

Filtrere lar deg søke i en bestemt liste, eller bare vise nedlastinger.

Sorter lar deg vise lister i en bestemt rekkefølge, for eksempel:

• nylige (f.eks. nye episoder eller nylig avspilt innhold)
  • Nylig lagt til
  • alfabetisk
  • etter skaper

Merk: Sorterings- og filtreringsalternativer varierer avhengig av hva du sorterer.

Velg enheten din nedenfor for hvordan du sorterer og filtrerer.

Appen lagrer sorterings- og filtreringsalternativene dine for neste gang.

Angi spillelisterekkefølge i Ditt bibliotek

Du kan angi en tilpasset rekkefølge for hvordan spillelistene dine står oppført.

Husk: Du må ha skrivebordsappen for å angi en tilpasset rekkefølge for spillelistene dine, men rekkefølgen vises på alle enheter.

Slik angir du en tilpasset rekkefølge for spillelistene dine:

1. I Ditt bibliotek velger du filteret Spillelister.
  2. Trykk Pil ned øverst og velg Tilpasset rekkefølge.
  3. Dra og slipp spillelistene i den rekkefølgen du vil.