Spotify på andre apper

Koble Spotify til andre apper for å få musikken din flere steder.

Vi kan ikke holde følge med alle appene du kan koble til, men som eksempler kan du sette lydspor til løpeturen din med Runkeeper, eller se hva potensielle matcher på Tinder lytter til.

Merk: Spotify-kontoen din vil aldri kobles til en tredjepartsapp uten din eksplisitte tillatelse.

Logg på for å se hvilke apper som har tilgang til din Spotify

Fjern tilgangen til en app

1. Logg på appsiden din.
  2. Klikk på FJERN TILGANG på en hvilken som helst app.