Spotify på Alexa-enheter

For: Premium

Støttede enheter

• Amazon Echo
  • Amazon Echo Dot
  • Facebook Portal / Portal+
  • Alle Sonos-spillere

Koble Spotify til Alexa

1. Åpne Alexa-appen
  2. Trykk på Mer og deretter Innstillinger.
  3. Under Alexa-preferanser velger du Musikk og podkaster.
  4. Velg Koble til ny tjeneste.
  5. Velg Spotify, og følg instruksjonene på skjermen.

Tilkoblede musikktjenester er oppført under Administrer tjenester.

Merk: Du må fortsatt si «på Spotify» på slutten av kommandoer for å spille av podkaster.

Sett Spotify som standarden

Du kan velge Spotify som standardavspiller for å bruke stemmekommandoer med Alexa.

1. Åpne Alexa-appen
  2. Trykk på Mer og deretter Innstillinger.
  3. Under Alexa-preferanser velger du Musikk og podkaster.
  4. Trykk på Dine standardtjenester.
  5. Velg Spotify og trykk på FERDIG.

Merk: Du må fortsatt si «på Spotify» på slutten av kommandoer for å spille av podkaster.

Nå er det bare å be Alexa om å spille noe, f.eks. «Alexa, spill av Discover Weekly».

For mer informasjon og stemmekommandoer du kan bruke, sjekk ut hjelpesiden til Amazon.