Spotify på TV

Mange TV-er tilbyr en Spotify-app. Sjekk ut app-butikken på TV-en eller dekoderen og søk etter Spotify.

Logg på en TV-app

Åpne Spotify-appen på TV-en din, og velg en av disse måtene for å logge på:

• Skriv inn e-postadressen og passordet ditt for Spotify. Hvis du vanligvis logger på med Facebook, oppretter du et Spotify-passord for å logge på med e-postadressen din
  • Åpne Spotify-appen på telefonen eller nettbrettet, og finn enheten din ved hjelp av Spotify Connect
    Merk: Spotify Connect-siden er kun tilgjengelig på engelsk.
  • Velg LOGG PÅ MED PIN-KODE. Gå deretter til www.spotify.com/pair på en annen enhet og skriv inn pin-koden du ser på skjermen.

Andre måter å lytte på TV-en

Du kan også koble Spotify til TV-en din med disse enhetene:

Fungerer ikke TV-appen?

• Sørg for at TV-en din er koblet til internett
  • Sjekk app-butikken på TV-en din for eventuelle oppdateringer til Spotify-appen
  • Sjekk at TV-ens programvare er oppdatert
  • Start Spotify-appen på nytt
  • Start TV-en på nytt
  • Start wifi på nytt
  • Slett Spotify-appen, og installer den på nytt på TV-en din
  • Hvis det er mulig, kan du prøve en annen wifi-tilkobling
  • Hvis Connect ikke fungerer på Android TV – Sørg for at du lar Spotify vises over andre apper. Gå til Innstillinger > Apper > Spesiell apptilgang > Vis over andre apper

Hvis problemet vedvarer, ta kontakt med TV-produsenten for ytterligere hjelp.