Bluetooth-hjelp for Spotify

Spill Spotify på Bluetooth-støttede enheter som høyttalere, hodetelefoner og til og med bilen din.

For å spille Spotify på Bluetooth trenger du:

• Spotify-appen på en enhet som støtter Bluetooth
  • en lydenhet som støtter Bluetooth

Slik bruker du Bluetooth

Merk: Det er best å lukke Spotify mens du oppretter en Bluetooth-tilkobling.

1. Slå på Bluetooth på begge enhetene.
  2. Koble sammen enhetene i Bluetooth-innstillingene.
    Tips: Sjekk enhetens støtteside for informasjon.
  3. Åpne Spotify og spill av.

Lyden kommer nå fra den valgte enheten.

Virker det ikke?

• Kontroller at enhetene er innenfor rekkevidde, helst innenfor én meter (tre fot) fra hverandre.
  • Noen enheter lar deg bare ha én tilkobling om gangen. Prøv å koble fra andre enheter.
  • I innstillingene til enheten din med Spotify-appen sjekker du at Bluetooth tillater deling via medier.
  • Sørg for at begge enhetene har tilstrekkelig med strøm.

Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du prøve å koble sammen enhetene dine på nytt:

1. Slett informasjonen til den andre enheten i enhetenes Bluetooth-innstillinger.
    Tips: Denne innstillingen kan hete Glem eller Fjern kobling.
  2. På begge enhetene slår du Bluetooth av og deretter på igjen.
  3. Gjenopprett forbindelsen. Sjekk enhetens brukerveiledning for spesifikke trinn.