Spotify på Samsung Tizen-smartklokker

Styr musikken fra håndleddet med Samsung Tizen-smartklokker.

• Spill av, sett på pause og hopp over musikk og podkaster

Hvis du har Premium, kan du også:

• Last ned spillelister og album for å lytte uten nettilgang
  • Søke med tekstkontroller

Merk: Funksjonene kan variere avhengig av enhetsmodell.

Støttede enheter

• Galaxy Watch opp til Galaxy Watch3 og Watch Active2

Husk: Sammenkoblede mobilenheter må støtte Spotify. Finn ut mer på Støttede enheter for Spotify.

Hvis du har en Galaxy Watch4 eller en nyere enhet som kjører på Wear OS, kan du sjekke ut Spotify på Wear OS.

Skaff deg Spotify på Samsungs portable enheter

Skaff deg Spotify på Samsungs portable enheter med disse trinnene.

Når den er installert, kan du spille av direkte fra håndleddet eller til en annen enhet med Bluetooth eller Spotify Connect.
Merk: Spotify Connect-siden er kun tilgjengelig på engelsk.

Hvis du vanligvis logger på med Facebook, kan du opprette et Spotify-passord med e-postadressen registrert på kontoen din.

Last ned spillelister

For: Premium

Last ned spillelister til Samsungs portable enheter med disse trinnene.