Støttede enheter for Spotify

Merk: Du kan bare spille av på én enhet om gangen, per konto.

Du kan laste ned appen for datamaskin, mobil og nettbrett.

Last ned appen

Støttede versjoner

iOS

iOS 14 eller nyere

Android

Android OS 5.0 eller nyere

Mac

OS X 10.15 eller nyere

Windows

Windows 10 eller nyere

Merk: Hvis enheten ikke oppfyller minimum systemkrav, kan du oppgradere den for å installere Spotify-appen.

Nettspilleren

Du kan spille av Spotify fra nettleseren din.

Gå til nettspilleren

Støttede nettlesere:

• Chrome
  • Firefox
  • Edge
  • Opera
  • Safari

Andre enheter

Appen er tilgjengelig i noen biler, TV-er, spillkonsoller, smartklokker og mer. Sjekk ut appbutikkene for disse enhetene.

Du kan også spille av på mange flere enheter, med trådløse tilkoblinger som Spotify Connect, Bluetooth, Apple AirPlay, Chromecast, Alexa, Google Assistant og mer.

For kompatible enheter kan du sjekke med produsenten.

Merk: Spotify-innhold kan bare nås med Spotify-appen, nettstedet til nettspilleren eller apper som på annen måte er autorisert av Spotify.