Spotify på Wear OS

Styr musikken rett fra håndleddet.

• Spill av, sett på pause og hopp over musikk og podkaster
  • Lagre alle favorittene i Likte låter eller i spillelister
  • Shuffle og gjenta
  • Spill av fra Hjem eller Ditt bibliotek
  • Styr hva som spilles av på en annen enhet med Spotify Connect
    Husk: Spotify Connect-siden er kun tilgjengelig på engelsk.

Legg igjen telefonen og lytt mens du er på farten.

• Bruk klokkens internettforbindelse for strømming
  • Koble til hodetelefoner eller lytt med klokkens høyttaler (kun på utvalgte enheter)
  • Last ned podkaster for å lytte uten nettilgang

Hvis du har Premium, kan du også

• laste ned spillelister og album for å lytte uten nettilgang
  • nyte førsteklasses lydkvalitet

Husk: Funksjonene kan variere avhengig av enhetsmodellen.

Skaff deg Spotify på Wear OS

1. Last ned Spotify fra Google Play Store på klokken din.
  2. Åpne Spotify på klokken, og logg på i Spotify-kontoen din.

Støttede enheter

• Se på Wear OS-versjon 2.2 (Android 9) eller nyere
  • En sammenkoblet mobilenhet må støtte Spotify. Finn ut mer på Støttede enheter for Spotify
  • Noen klokker kan sammenkobles med en iPhone. Sjekk med produsenten av klokken

Sjekk ut støttesiden for Wear OS for mer informasjon.