Spotify Connect

Med Spotify Connect kan du bruke én enhet til å fjernstyre lytting på en annen.

Hvis du ønsker å sjekke om enheten din er kompatibel med Spotify Connect, kan du sjekke Spotify Connect eller spørre produsenten av enheten.

Bruk Spotify Connect

Når du kobler til høyttaleren for første gang, må alle enhetene være på sammewifi‑nettverk.

1. Åpne Spotify og spill av noe.
  2. Trykk på Koble til en enhet nederst på skjermen.
  3. Velg enheten du vil spille av på.

Merk: Hvis du setter avspillingen på pause i mer enn 10 minutter, kan det hende du må koble til på nytt.

Ser du ikke enheten?

• Hvis du ser mer enn én enhet med samme navn (f.eks. iPhone), kan du prøve å koble til hver enhet etter tur.
  • Prøv å logge på enheten med Spotify-informasjonen din – da finner du den kanskje i Spotify‑appen selv om den ikke er på samme wifi‑nettverk.
  • [Mobil] Slå av Bare vis lokale enheter i Spotify‑appen ved å gå til Innstillinger > Enheter. Dette gjør at appen kan se enheter som for øyeblikket ikke er på wifi‑nettverket ditt.
  • [Nettspiller] På nettspilleren kan du bare bruke enheter du allerede har logget deg på, eller Google Cast-enheter på det gjeldende nettverket ditt (hvis du bruker Chrome). Hvis enheten din ikke vises, kan du prøve å bruke Spotify-appen i stedet.
  • [iPhone] Sørg for at du gir Spotify tilgang til det lokale nettverket ditt. Gå til iPhone-innstillinger > Spotify > Lokalt nettverk, og slå det på.

Fungerer ikke Spotify Connect?

• Start Spotify-appen på nytt.
  • Start høyttaleren, smartskjermen osv. på nytt.
  • Start enheten som kjører Spotify-appen på nytt.
  • Sørg for at Spotify-appen din er oppdatert.
  • Sørg for at programvaren på alle enhetene er oppdatert.
  • Prøv å koble enheter til samme wifi.
  • Start wifi-nettverket på nytt, eller prøv et annet wifi-nettverk.
  • [Android TV] Vis Spotify på andre apper. Gå til TV-innstillinger > Apper > Spesiell apptilgang > Vis over andre apper.

Gjenkjenner du ikke en enhet?

Du kan ha latt kontoen din være pålogget på en annens enhet. Hvis du ikke har tilgang til den enheten, ber du eieren om å logge av kontoen din.

I tillegg kan du:

• fjerne enheten fra listen for å unngå å koble den til ved en feil: klikk på de tre prikkene ved siden av enheten du vil fjerne > klikk på Glem enhet.
  • fjerne koblingen til Spotify-kontoen din fra produsentens app, som Amazon Alexa.
  • logge av overalt på kontosiden din, og for å være ekstra sikker kan du også tilbakestille passordet ditt.