Spotify i bilen

Ta med deg favorittmusikken og -podkastene dine på turen.

Bruk en av disse for å koble telefonen til bilen din:

Mange bilmediesystemer tilbyr også en Spotify-app innebygd i stereoanlegget.

For kompatible enheter kan du sjekke med produsenten.

Virker det ikke?

• Sørg for at appen og enhetenes programvare er oppdatert
  • Sørg for at enheten din er koblet til internett
  • Start appen på nytt
  • Start bilen på nytt (ved å slå av tenningen og deretter på igjen)
  • Hvis mulig, slett Spotify-appen og installer den på nytt

Hvis AUX- eller USB-kabelen ikke fungerer:

• Kontroller at det er riktig kabel for enheten din
  • Prøv en annen i tilfelle den er skadet

Hvis problemet vedvarer, ta kontakt med bil-/stereoprodusenten for ytterligere hjelp.

For din egen sikkerhet

Bruk bare mobilenheten når det er tillatt ved lov og når forholdene tillater sikker bruk.

Konfigurer Spotify før du kjører, og unngå å samhandle med enheten mens bilen er i bevegelse.

Bilmodus

For: iOS

Bilmodus slås automatisk på når du kobler telefonen til bilens Bluetooth.

Du får større ikoner i Hjem-visningen og kan enkelt trykke på spillelinjen nederst på skjermen.

Søk og spill av med stemmekontroll

1. Trykk på mikrofonen Mikrofon.
  2. Si «Hei Spotify» for å be om musikk og podkaster, kontrollere hva som spilles av og mer.

Slå av Bilmodus

For å gå tilbake til normal visning av appen, trykk på Bilmodus av.

Slik deaktiverer du Bilmodus:

1. Sveip til venstre, eller trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Innstillinger og personvern .
  3. Under Bilmodus slår du av Start bilmodus automatisk.