Hvorfor har appen endret seg?

Hos Spotify tester og lanserer vi ofte forbedringer og nye funksjoner.

Dette betyr at du kanskje ser noe i appen vennen din ikke ser, eller får en ny funksjon å prøve midlertidig.

Hold Spotify oppdatert for å sikre at du ikke går glipp av noe.

Det beste stedet å lære mer eller gi tilbakemelding er i fellesskapet vårt (foreløpig kun tilgjengelig på engelsk):

• Søk for å finne diskusjoner om en ny funksjon eller design.
  • Hvis du opplever problemer med en test, kan du se gjennom hjelpeforumene våre.
  • For å komme med et forslag eller gi tilbakemelding kan du gå til avsnittet Ideer.