Er denne e-posten fra Spotify ekte?

Spotify vil aldri be om personlig informasjon via e-post, slik som:

• betalingsinformasjon
  • Passord
  • personnummer eller skatteidentifikasjonsnummer
  • å be om betalinger via en tredjepart (for eksempel Western Union)
  • å be deg laste ned alt fra e-postene våre

E-poster om kontoaktivitet

Vi sender e-poster om kontoaktivitet for å holde kontoen din trygg. Dette inkluderer:

• nye pålogginger
  • nye medlemmer av Family- eller Duo

For sikkerhets skyld kan du ikke slå av disse e-postene.

Hvis du ser en aktivitet du ikke kjenner igjen, kan du gå til hjelp for kontoovertakelse.

Har du fått en mistenkelig e-post?

En e-post er mistenkelig hvis e-postadressen til avsender ikke ender på «@spotify.com», eller hvis du rett og slett er usikker på den.

Ikke svar, klikk på noen koblinger eller last ned noe i e-posten. Hvis du allerede har gjort det:

1. Tilbakestill passordet ditt.
  2. Endre passordet ditt på andre nettsteder der du bruker det samme passordet.
  3. Ta kontakt med banken din hvis du tror de økonomiske opplysningene dine har blitt kompromittert.

Rapporter en mistenkelig e-post

1. Videresend e-posten til spoof@spotify.com.
  2. Slett e-posten.

Teamet vårt vil undersøke og gi deg beskjed om e-posten er ekte.