Apple-betalinger for Spotify

Tidligere var det mulig å betale for Premium med Apples betalingssystem i appen (iAP). Dette er dessverre avviklet.

Hvis du har betalt for Premium med Apples betalingssystem i appen, er det enkelt å bytte til å abonnere direkte hos oss:

1. Avbryt Spotify-betalingene dine med Apple.
  2. Vent til abonnementet ditt bytter til gratis (ved neste faktureringsdato).
  3. Abonner på nytt direkte hos oss på www.spotify.com/no-en/premium/.