Belastet for en gratis prøveperiode

Sjekk betalingsstatusen på kontoutskriften din. Hvis det vises som ventende eller behandles, er det bare et midlertidig autorisasjonsgebyr utført av betalingsleverandøren din. Midlene kommer snart tilbake.

Hvis betalingen ikke er ventende eller behandles, betyr det at du ikke er kvalifisert for prøveabonnementet, eller at prøveabonnementet er avsluttet.

Du er ikke kvalifisert for gratis prøveperioder hvis:

• du allerede har hatt et prøveabonnement
  • du har kjøpt Premium før
  • du har vært medlem av Premium Family eller Premium Duo

Abonnementet ditt fornyes automatisk ved slutten av prøveabonnementet med mindre du avbryter det.

Du kan sjekke kvitteringene og informasjon om abonnementet og betalingene på kontosiden din.