Påloggingshjelp for Apple

Registrering eller tilkobling med Apple betyr at du kan bruke Face ID, Touch ID eller Apple-enhetens passord for å logge på.

For å bruke pålogging med Apple trenger du:

• iOS 14 eller nyere
  • en Apple-ID som bruker tofaktorautentisering
  • å være logget på iCloud med Apple-ID-en din

Registrer deg med Apple

Merk: Hvis du skjuler e-postadressen til Apple-ID-en din når du registrerer deg, bruker Apple en unik, tilfeldig adresse og videresender eventuelle e-poster fra oss til den virkelige adressen din.

Får du ikke logget på med Apple?

Lag et Spotify-passord slik at du kan logge på med e-postadressen din i stedet.

1. Gå til skjema for tilbakestilling av passord.
  2. Skriv inn e-postadressen din.
    Merk: Hvis du skjuler e-postadressen din, bruk e-postadressen som er generert for deg av Apple.
  3. Sjekk innboksen din for en e-post fra oss for å tilbakestille passordet ditt.

Lag et Spotify-passord

Vet du ikke hva Spotify- eller Apple-e-postadressen din er?

Se e-postadressen din for Spotify på kontosiden din.

Slik sjekker du Apple-e-postadressen din for Spotify på enheten din:

1. Gå til telefonens innstillinger og trykk på navnet ditt.
  2. Velg Passord og sikkerhet.
  3. Trykk på Apper som bruker Apple-ID.
  4. Sjekk e-postadressen som er delt med Spotify.