Publisering av spillelister

Du kan velge hvilke spillelister som skal vises på profilen din.

For spillelister som ikke vises på profilen din, vær oppmerksom på at:

• Hvis du deler dem, kan mottakerne spille av, følge og dele dem med andre.
  • Følgere av spillelistene kan vise dem på profilene sine.
  • Hvis spillelisten er felles, kan enhver mottaker redigere spillelisten.

Velg enheten din for å finne ut hvordan du legger til eller fjerner spillelister på profilen.

Skjul nye spillelister fra profilen din som standard

Som standard vises spillelister du oppretter på profilen din, men du kan endre dette når som helst.

Merk: Du trenger skrivebordsappen for å angi en standard, men det gjelder for alle enheter.

1. Klikk på øverst i skrivebordsappen og velg Innstillinger.
  2. Under Sosiale medier slår du av/på Publiser de nye spillelistene mine på profilen min.

Last ned skrivebordsappen

Del en privat spilleliste

For: Mobil

Følg disse trinnene for å dele de private spillelistene med vennene dine.

1. Trykk på 3 prikker vertikalt (iOS) / 3 prikker vertikalt (Android) øverst på spillelisten.
  2. Velg Del. Du kan dele:
  • til sosiale medier-/meldingsapper
  • ved å kopiere en kobling

Merk: Venner kan bruke hver delte kobling i syv dager.