Angrerett

Vær oppmerksom på at vi ikke kan refundere:

• gavekort kjøpt fra butikk. Det er best å returnere dem til butikken.
  • Premium‑betalinger gjort gjennom en partner, for eksempel iTunes. Du kan kontakte dem for forespørsler om refusjon (se informasjonen deres på kontosiden din under Ditt abonnement).

Hvis du ikke vil ha Premium lenger, kan du avbryte når som helst og beholde det du har betalt for. Du forblir på Premium til neste betaling forfaller.

Deretter bytter kontoen din til gratisversjonen.

For mer informasjon kan du ta en titt på vilkårene våre.