Podkaster og innhold

Lytt til favorittpodkastene dine, og oppdag mange flere, inkludert programmer med musikk.

• Få anbefalte og omtalte podkaster og innhold.
  • Lagre podkastene og innholdet du liker. Nye episoder lagres deretter automatisk.
  • Last ned for å lytte offline.
  • Noen episoder inneholder også videoer.

Merk: Selv om Spotify ikke spiller av reklamer som forstyrrer musikkopplevelsen til Premium‑abonnenter, kan enkelte podkaster inkludere annonser, anbefalinger lest av verten eller sponsormeldinger.

Finn og spill av podkaster og innhold

Lagre podkaster og innhold

Finn de siste episodene av de lagrede podkastene og programmene dine

For: Mobil

1. Trykk på Hjem .
  2. Trykk på Varsel.
  3. Velg Podkaster og innhold.

Dette er nytt viser opptil 100 av de siste episodene fra de lagrede podkastene og programmene dine.

Episoder kan være på listen i opptil 60 dager fra utgivelsesdatoen.

Last ned podkaster og programmer

Velg Last ned på en podkast eller programepisode for å laste ned.

Merk: Du kan trenge Premium for å laste ned noe innhold.

Finn ut mer om nedlastinger

Få en podkast på Spotify

Sjekk ut Spotify for Podcasters.