Spillelistemapper

Spillelistemapper er en fin måte å organisere spillelistene dine på.

Du må bruke skrivebordsappen eller nettspilleren for å lage spillelistemapper, men de vises på alle enheter.

1. Gå til Ditt bibliotek i skrivebordsappen eller nettspilleren.
  2. Trykk Legg til øverst.
  3. Velg Lag en spillelistemappe.
  4. Gi den et navn og trykk enter.

Slik legger du til en spilleliste i en mappe:

• Velg en spilleliste og dra og slipp den til en spillelistemappe
  • Eller høyreklikk på en spillelistemappe og velg Opprett spilleliste

Du kan også lage mapper i mapper! Høyreklikk på en spillelistemappe og velg Opprett mappe.