Betalingsmåter

Det er flere måter å betale for et Spotify Premium-abonnement på, inkludert:

• kreditt-/debetkort
  • Forhåndsbetalte kort
  • PayPal
  • Gavekort
  • Betal med mobil
  • Betal for det du bruker

Merk: Vi kan tilby ulike betalingsmåter avhengig av landet eller regionen du er i.

For å se betalingsmåtene som er tilgjengelige der du er, kan du gå til www.spotify.com/premium, ogvelge et abonnement. Da får du opp alle betalingsalternativene for stedet for kontoen din på neste side. Du blir ikke belastet før du sender inn betalingsinformasjonen din.