Lokale filer

I tillegg til millioner av spor som Spotify tilbyr, kan du også bruke appen til å spille av lydfilene som er lovlig lagret på enheten din.

Husk: Du må kanskje gi tilgang i enhetsinnstillingene.

iOS

1. Sveip til venstre, eller trykk på profilbildet ditt..
  2. Trykk på Innstillinger og personvern .
  3. Bla ned til Lokale filer.
  4. Slå på Vis lydfiler fra denne enheten.
  5. Gå til Ditt bibliotek . Lokale filer-mappen skal nå vises i Spillelister.
  6. Velg kilden til filen for hvordan du legger til lyd i Spotify-mappen på enheten din:

Virker det ikke?

Spotify-mappen kan forsvinne fra På min iPhone hvis hjelpefilen i mappen blir slettet. For å vise mappen igjen må du starte Spotify-appen på nytt.

Android

1. Sveip til venstre, eller trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Innstillinger og personvern .
  3. Bla ned til Lokale filer.
  4. Slå på Vis lydfiler fra denne enheten.
  5. Gå til Ditt bibliotek . Den lagrede musikken din finnes nå i Lokale filer.
  6. Velg kilden til filen for hvordan du legger til lyd på enheten din:

For både Mac og Windows kan du utforske alternative måter å overføre filer på Google Støttesiden.

Skrivebord

1. Klikk på profilbildet ditt øverst, og velg Innstillinger.
  2. Bla til Bibliotek og slå på Vis lokale filer.
  3. Under Vis låter fra kan du slå på mappene du vil at lokale filer skal ha tilgang til. Eller klikk på Legg til en kilde for å velge en annen mappe.
  4. Gå til Ditt bibliotek . Den lagrede musikken din finnes nå i Lokale filer.

Crossfade

Når crossfade er aktivert, vil Spotify crossfade mellom lokale filer som bruker samme samplingsfrekvens og kanalantall (mono/stereo).