Lytt uten nettilgang

Ta med deg musikken og podkastene hvor som helst der du ikke har nett.

• På Premium kan du laste ned album, spillelister og podkaster.
  • På gratisversjonen kan du bare laste ned podkaster.
  • Du kan laste ned så mange som 10 000 spor på opptil fem forskjellige enheter.
  • Du må gå på nettet minst én gang hver 30. dag for å beholde nedlastingene dine. Dette er slik at Spotify kan samle inn avspillingsdata for å kompensere artister.

Slik laster du ned

Blir det ikke lastet ned?

• Sørg for at internettforbindelsen din er aktiv.
  • Sørg for at du har nok lagringsplass
    Tips: Vi anbefaler minst 1 GB ledig minne
  • Kontroller at du ikke har nådd grensen på fem enheter
  • Slå av apper for tømming av cache/batterisparing
  • Start appen på nytt
  • Installer appen på nytt.
    Merk: Du må laste ned nedlastet musikk og podkaster om igjen etter å ha installert appen på nytt.

Slå på Offline-modus

Nedlastinger spilles av automatisk når du mister internett, men du kan bruke offline-modus for å sikre at bare nedlastingene dine blir spilt av.

Er sporet, spillelisten eller podkasten ikke lastet ned lenger?

Du kan miste nedlastingene dine hvis:

• du ikke går på nettet minst én gang i løpet av 30 dager
  • du installerer appen på nytt
  • du laster ned til mer enn fem enheter
    Merk: Nedlastinger fjernes fra enheten du har brukt minst nylig.
  • Spotify-appen din ikke er oppdatert
  • SD-kortet ditt (hvis du har et) ikke fungerer som det skal

Slett nedlastinger

Fjern alle nedlastinger fra mobilenheten din

1. Sveip til venstre, eller trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Innstillinger og personvern .
  3. Gå til Lagring.
  4. Velg Fjern alle nedlastinger.

Fjern nedlastinger manuelt

1. Åpne Ditt bibliotek.
  2. Kun for mobil: Trykk på Lastet ned.
  3. Åpne et nedlastet album eller en spilleliste du vil fjerne.
  4. Trykk på den grønne pilknappen Nedlasting aktiv.
  5. Kun for mobil: Trykk på Fjern.